Στο Greek Art μπορείτε να βρείτε πολλά τουριστικά είδη σε πολύ οικονομικές τιμές.

Αποστολή

Αποστολές


Προσπαθούμε να αποστέλλουμε όλες τις παραγγελίες αυθημερόν εφόσον έχουν καταχωρηθεί μέχρι τις 12:00. Παραγγελίες καταχωρημένες μετά τις 12:00 ή Σαββατοκύριακα ή αργίες αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Η κατάσταση της παραγγελίας, ο αριθμός φορτωτικής και οι λεπτομέρειες μεταφοράς αποστέλλονται με email σε πραγματικό χρόνο.

Οι αποστολές αναλογα με το προορισμό και την επιλογή του πελάτη γίνονται με

α) ΕΛΤΑ

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η GreekArt-Psychidis δεν επεξεργάζεται ούτε αποστέλλει παραγγελίες τα Σαββατοκύριακα. Παραγγελίες που δεν έχουν αποσταλεί μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής θα αποστέλλονται το πρωί της Δευτέρας. Δεν ευθυνόμαστε για πιθανά διαφυγόντα κέρδη / πωλήσεις σχετικά με τις αποστολές.


Διαθεσιμότητα

Το σύστημα δέχεται παραγγελίες σε όλα τα διαθέσιμα προϊόντα. Παρόλα αυτά όμως αν το σύστημα δεχτεί ταυτόχρονα παραγγελίες και καταστήσσουν ένα προϊόν μη διαθέσιμο τότε ο πελάτης ενημερώνετε άμεσα με email και σε περίπτωση που η πληρωμή έχει είδη γίνει, θα ακυρωθεί, και κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη θα γίνει πλήρη επιστροφή των χρημάτων.


Τρόποι πληρωμής


1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

2. Πιστωτική Κάρτα

3. PayPal

 

Κόστος μεταφοράς


Το κόστος υπολογίζεται κατά τη διαδικασία της ολοκλήρωσης της αγοράς πριν από οποιαδήποτε οικονομική υποχρέωση, και εξαρτάται από το συνολικό βάρος.

Υπ όψιν: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές στην Ελλάδα (περιοχές με απομακρυσμένο σταθμό εξυπηρέτησης της εταιρείας ταχυμεταφορών ή χωριά με δυσκολία πρόσβασης) η αποστολή μπορεί να είναι αδύνατη ή να χαρακτηρίζεται ως απομακρυσμένη/δυσπρόσιτη. .

Η ευθύνη για πιθανή ζημιά του προϊόντος κατά την μεταφορά, είναι του πελάτη. Σε περίπτωση που το κιβώτιο φαίνεται ταλαιπωρημένο, να μην υπογράφετε για την σωστή παραλαβή, αλλά να ζητάτε την αποζημίωσή του από τον μεταφορέα.

Επιστροφές προϊόντων

Μπορείτε να προχωρήστε σε επιστροφή ενός προϊόντος 14 ημέρες αφού παραλάβετε την παργγελία. Όλα τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους συσκευασία και να μην είναι σπασμένα ή γρατσουνισμένα. Σε άλλη περίπτωση η επιστροφή δεν θα γίνεται αποδεκτή. Τα έξοδα αποστολής των επιστροφών βαραίνουν τον πελάτη